JORDI SLOOTS

Mijn naam is Jordi Sloots, noem me visual story teller. Of content creator met een achtergrond als (online) marketeer. Altijd bewapend met een fotocamera leg ik een gevoel vast, dat niet in woorden is te beschrijven.

 

I don’t shoot what it looks like, I shoot what it feels like!

BACKGROUND STORY

Nadat ik tijdens mijn ”Marketing Management” studie aan de Fontys Hogeschool Eindhoven al bezig was met ondernemen wist ik dat dat mijn roeping was.

Wat begon als geintje met een sportgerelateerd Instagramprofiel ontplofte tot meer dan 100.000 volgers op social media, meer dan 5.000.000 websitebezoeken en een mooie inkomstenbron. 

Mijn baan bij Men at Work was niet meer te combineren met mijn eigen bedrijf en daarom besloot ik de focus op mijn blog en Instagram te richten. Eeuwig zonde als ik deze kans zou laten liggen, want ”werken voor een baas kan altijd nog” was wat ik dacht.

De markt met online samenwerkingen en influencers explodeerde en iedereen deed ongeveer hetzelfde. Op het moment dat ik dat begon te beseffen besloot ik mijn marketingkennis te combineren met het mezelf aanleren van fotografie.

Fotografie met een fototoestel was voor mij geheel nieuw en dat is eigenlijk best gek aangezien mijn vader van af jongs af aan fotograaf is. Hij ging vroeger om 04:00 ‘s nachts richting het bos om dieren vast te leggen en zoals je wellicht kunt raden draaide ik mezelf toen nog een keer om, haha.

Nu kunnen we jaren later toch eindelijk samen over fotografie praten. Dat ging niet vanzelf want het heeft me jaren van training, Youtube video’s en workshops gekost. Inmiddels durf ik mezelf professioneel fotograaf te noemen en heb ik voor aardig wat klanten mooie dingen mogen maken!

Waar ik begon met het fotograferen van sportreizen en andere travelgerelateerde zaken werk ik nu ook voor Nederlandse partijen zoals Philips, Milka, The Coca-Cola Company, First Energy Gum, Magioni pizza en Johnny Doodle. Om maar even wat op te noemen, haha.

Sinds een tijdje verzorg ik workshops, ben ik bezig met online cursussen en probeer ik vooral anderen te helpen zich niet tegen te laten houden door alle beren op de weg. Want die zijn er zeker, maar die kun jij ook zeker aan.

Hopelijk kan ik je helpen met content die je nodig hebt voor jou of je bedrijf, maar ik kan je ook zeker helpen om jouw fotografie & editing skills te verbeteren. Doe ik graag zelfs!

Email me!

Come on In!

Weekdays

Op afspraak

Weekends

Op afspraak

Contact

Telefoon

+(31) 6 14849500

Mail

info@jordisloots.com

Adres

Bogert 1
5612LX, EINDHOVEN

 

Fit Dutchies
KVK: 51681854
BTW: NL002278934B26